06:54 03.08.2019

Суперники Байдена на дебатах не змогли позбавити його статусу фаворита від демократів

2 хв читати
Суперники Байдена на дебатах не змогли позбавити його статусу фаворита від демократів

Колишній віце-президент США Джо Байден за підсумками двох раундів дебатів залишається найпопулярнішим кандидатом від Демократичної партії для участі в президентських виборах 2020 року, йдеться в опитуванні, проведеному компанією Morning Consult.

Бачити Байдена кандидатом в президенти в 2020 році хочуть 32% ймовірних виборців на демократичних праймеріз. Після перших дебатів демократів, які відбулись наприкінці червня, такої думки дотримувалися 33% опитаних.

На другому місці - сенатор від штату Вермонт Берні Сандерс, якого підтримують 18% опитаних. Після попередніх дебатів його підтримували 19%.

Третє місце зберегла сенатор від Массачусетса Елізабет Воррен, кандидатуру якої схвалюють 15% опитаних проти 12% місяцем раніше.

На четвертому місці - сенатор від штату Каліфорнія Камала Харріс з 10%. Місяцем раніше вона ділила третю позицію з Воррен, набравши 12% голосів.

Останні дебати "не здійснили негайного впливу на переваги потенційних виборців на демократичних праймеріз", зазначає компанія.

Цього тижня в США пройшли дводенні дебати претендентів на участь в президентських виборах США від Демократичної партії. Всього в них взяли участь 20 потенційних кандидатів в президенти.

У вівторок демократи, серед яких були Сандерс і Воррен, обговорили питання, щодо охорони здоров'я, проблем кордону США і Мексики, расизму і контролю над зброєю.

У середу темами дебатів за участю Байдена і Харріс стали зміна клімату, расизм, імміграція, реформа сфери кримінального права і системи охорони здоров'я. Демократи також обговорили причини поразки на виборах 2016 року і розповіли, як би вони залучили голоси виборців.

В опитуванні, проведеному 1 серпня, взяли участь 2419 зареєстрованих виборців, які мають намір голосувати на демократичних праймеріз або кокусах.

Наступні дебати демократів відбудуться 12 вересня.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укренерго" застосувало графіки аварійних відключень до вечора в Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях

Баварія передала київським патрульним 11 спеціально обладнаних мотоциклів BMW

Дві ракети, запущені РФ по Одесі, збито, травмовано дитину - ОВА

Зеленський про обстріл РФ двох ГЕС: Під загрозою не лише Україна, а й Молдова

Річковий порт і мультимодальний термінал можуть з'явитися на березі Тиси

Насильство російських військових над мирними жителями має системний характер - Офіс генпрокурора

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

World Monuments Fund реалізує майже 20 проєктів, спрямованих на збереження архітектурної спадщини України

Зеленський звільнив Марка Шевченка з посади посла України в Молдові

Глави МЗС України та Індії провели в Нью-Делі двосторонні переговори та оглядове засідання міжурядової комісії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА