07:14 04.08.2019

Рятувальники ліквідують наслідки негоди в Одеській області

2 хв читати
Рятувальники ліквідують наслідки негоди в Одеській області

Рятувальники Одеської області ліквідують наслідки сильних злив, які пройшли в регіоні в суботу, повідомили в Держслужбі України з надзвичайних ситуацій.

"Внаслідок переміщення активного циклону 3 серпня в Одеські області пройшли сильні зливи, що призвело до тимчасового порушення транспортного сполучення, затоплення окремих ділянок місцевості та підтоплення домогосподарств та підвальних приміщень будинків", - йдеться в повідомленні на сайті відомства в суботу ввечері.

Зокрема о 14:17 в с.Павлівка Арцизького району сталося підтоплення дощовою водою чотирьох приватних домогосподарств. Крім того, за межами с.Плоцьк о 15:37 унаслідок порушення проїзду на автодорозі застрягли автомобіль швидкої медичної допомоги, пасажирський автобус і два легкових автомобіля. Рятувальники оперативно прибули на місце виклику і з використанням пожежно-рятувальної техніки підвищеної прохідності вилучили автотранспортні засоби зі складної ділянки автодороги для подальшого руху.

У Приморському районі Одеси о 14:45 рятувальники залучалися до відкачування дощової води з підвального приміщення житлового будинку на площі Грецькій. Разом з тим було відкачано 60 куб м. дощової води з житлового приміщення на вул.Канатній.

У Головному управлінні ДСНС України в Одеській області підкреслили, що на цілодобовому чергуванні знаходиться 287 рятувальників і 81 одиниця пожежно-рятувальної та спеціальної техніки, зокрема, інженерна техніка, плавзасоби, насосні станції і засоби автономного енергоживлення. У резерві на випадок ускладнення оперативної обстановки знаходиться 227 рятувальників і 46 одиниць техніки. Оперативними групами ведеться постійний моніторинг ситуації на території області.

"Пожежно-рятувальні підрозділи Одеського гарнізону оперативно-рятувальної служби цивільного захисту знаходяться в постійній готовності для реагування на небезпечні події", - додали рятувальники.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

СБУ, ГУР і ССО організували атаку на енергоінфраструктуру РФ, вночі уражено об'єкти у 8 областях - джерело

Польські фермери припинили блокувати фури перед ПП "Медика - Шегині" та "Краковець - Корчова" - Держприкордонслужба

Окупанти обстріляли прикордонний Вовчанськ, загинув мирний житель, ще двоє поранені

Сирський обговорив із командувачем оборони Данії потреби ЗС України та допомогу

Клименко про розстріл поліцейських у Вінницькій області: Цей трагічний випадок показує, що тилу для поліцейських немає

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА