16:51 04.08.2019

До 26 осіб збільшилася кількість поранених унаслідок стрільби в Огайо

1 хв читати
До 26 осіб збільшилася кількість поранених унаслідок стрільби в Огайо

Після стрільби в місті Дейтон, штат Огайо, США, до лікарень з пораненнями було доставлено 26 людей, повідомила в неділю місцева поліція.

Раніше повідомлялося, що жертвами інциденту стали дев'ять осіб, 16 осіб дістали поранення, нападник був убитий співробітником поліції.

За даними поліції, стрілець, якого ліквідували через хвилину після того, як він почав стрілянину з автоматичної гвинтівки, був у бронежилеті. У нього виявили також запасний магазин, що свідчить про те, що він заздалегідь готувався до скоєння нападу.

Поки що особистість стрільця і його мотиви не встановлені. За останніми даними, спільників у нього не було.

"Стрілець був один, ми впевнені в цьому. Ми встановлюємо його особистість і мотиви", - сказав журналістам представник поліції Метт Керпер.

Раніше, з посиланням на очевидців, місцеві ЗМІ повідомляли, що чоловік в ніч на неділю відкрив вогонь по перехожих з автоматичної гвинтівки на одній з вулиць Дейтона в міському районі Орегон. Свідки заявили про "40-50 постріли".

Інцидент в Огайо стався менш ніж через добу після того, як 21-річний чоловік влаштував стрілянину в супермаркеті Walmart в Ель-Пасо, штат Техас, де було вбито 20 чоловік і ще 26 людей отримали поранення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА