12:42 06.08.2019

ІнАУ погрожує провести мітинг у разі відсутності реакції КМДА на недотримання КП закону про доступ до інфраструктури

2 хв читати
ІнАУ погрожує провести мітинг у разі відсутності реакції КМДА на недотримання КП закону про доступ до інфраструктури

Інтернет Асоціація України (ІнАУ) в листі до мера Києва Віталія Кличка пропонує найближчим часом провести робочу нараду з питання врегулювання ситуації, що виникла у зв'язку з невиконанням комунальними підприємствами та іншими власниками інфраструктури об'єктів доступу в Києві вимог закону "Про доступ до об'єктів будівництва, транспорту, електроенергетики з метою розвитку телекомунікаційних мереж".

Згідно з повідомленням на сайті асоціації, на низку попередніх звернень ІнАУ з цього приводу реакція КМДА була формальною, ситуація залишається невирішеною.

При цьому ІнАУ повідомляє Кличку про те, що в разі чергового ігнорування звернень і невиконання вимог законів про доступ до інфраструктури та про місцеве самоврядування асоціація залишає за собою право на проведення мітингу. Правління асоціації ухвалило попереднє рішення про проведення такого мітингу біля будівлі уряду 27 вересня.

Як повідомлялося, п'ятий президент України Петро Порошенко 2 березня 2017 року підписав закон "Про доступ до об'єктів будівництва, транспорту, електроенергетики з метою розвитку телекомунікаційних мереж", який визначає правові та організаційні засади розвитку телекомунікаційних мереж загального користування щодо повноважень державних органів і органів самоврядування, прав і обов'язків операторів, провайдерів телекомунікацій, а також встановлює основні вимоги до правил користування будинковими розподільчими мережами, прокладеними транзитними кабельними лініями й елементами інфраструктури об'єктів будівництва, транспорту або електроенергетики.

Напрямом діяльності ІнАУ, до складу якої входять понад 190 суб'єктів господарювання, що надають телекомунікаційні послуги, зокрема послуги доступу до мережі інтернет, є сприяння розвитку українського сегмента глобальної мережі інтернет і розвитку ІКТ країни.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА