14:13 09.08.2019

Говорити про завершення розслідування справи "Дюссельдорф+" поки що зарано - Холодницький

1 хв читати
Говорити про завершення розслідування справи "Дюссельдорф+" поки що зарано - Холодницький

У справі "Дюссельдорф+" проводяться експертизи, говорити про завершення розслідування поки що зарано, заявляє керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назар Холодницький.

"У мене однакове ставлення як у прокурора до Роттердам і Дюссельдорф плюс, я хочу бачити обґрунтовані докази, які підтверджують, що ці формули є злочинами або ж такими не є. У "Роттердам+" ми підійшли до тієї стадії, коли можемо почати стверджувати, що є злочин в цій формулі. Щодо "Дюссельдорф+" слідство триває", - розповів керівник САП на прес-конференції в п'ятницю в Києві.

Він зазначив, що заслухав тиждень тому стан розслідування цієї справи. "Ми очікуємо також висновку експертів і збору всіх доказів. Станом на зараз щодо цього провадження говорити про завершення зарано", - наголосив Холодницький.

Директор НАБУ Артем Ситник уточнив, що в цих справах є суттєва відмінність, оскільки органи, які встановлювали тарифи, різні і бенефіціари отримання можливих незаконних прибутків від цих формул також різні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА