06:58 12.08.2019

Суд у Миколаївській області виніс умовний термін чоловікові, ротвейлер якого загриз дівчину до смерті

2 хв читати
Суд у Миколаївській області виніс умовний термін чоловікові, ротвейлер якого загриз дівчину до смерті

Вознесенський міськрайонний суд Миколаївської області визнав винним жителя Вознесенська за залишення в небезпеці дівчини, яка загинула після укусів його собаки, і звільнив від в'язниці з випробувальним терміном на два роки, повідомила прес-служба суду.

"Суд визнав обвинуваченого винним у скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 135 Кримінального кодексу України ("Залишення в небезпеці") і призначив йому покарання у вигляді п'яти років позбавлення волі. При цьому суд ухвалив рішення про можливе його виправлення без ізоляції від суспільства і звільнив від відбування основного покарання з випробувальним терміном на два роки", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, 2 серпня 2019 р. завершився судовий розгляд резонансної справи за обвинуваченням громадянина Г. у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.135 КК України. Зазначається, що дії громадянина Г. кваліфікували за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

Як повідомляє прес-служба суду, в лютому поточного року в Вознесенську знайшли дівчину, на яку напав ротвейлер. Її з численними укусами голови, шиї і кінцівок доставили до лікарні, де в результаті великої крововтрати наступного дня вона померла.

Згідно визнаних судом доведених обставин, увечері 18 лютого обвинувачений зустрів на вулиці свою знайому і вони спілкувалися на лавочці біля дитячого майданчика. Потім чоловік запропонував дівчині провести її додому, але вона відмовилася. Після цього обвинувачений пішов додому.

Зазначається, що зловмисник через деякий час знову вийшов на вулицю зі своїм ротвейлером. Собака нібито звільнилася від нашийника з повідцем і побігла вулицею. Потім власник собаки застав його тоді, як пес кусав дівчину за ноги і голову на місці, де вони нещодавно спілкувалися. Обвинувачений намагався відтягнути ротвейлера, але безрезультатно, і пішов додому.

Під час судового розгляду обвинувачений повністю визнав свою провину, що близько 21:00 він залишив потерпілу в небезпеці і не вжив усіх можливих заходів для надання допомоги.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА