12:59 12.08.2019

Біля ДБР невідомі спробували закидати Порошенка яйцями - влучили в журналістів

1 хв читати

Невідомі люди біля будівлі Державного бюро розслідувань (ДБР) спробували закидати яйцями п'ятого президента України, лідера партії "Європейська солідарність" Петра Порошенка, який вийшов із будівлі ДБР після допиту.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", від початку допиту Порошенка біля ДБР проводилися акції, і на підтримку п'ятого президента України, і проти нього.

Коли Порошенко вийшов із будівлі Держбюро, невідомі люди, очевидно, які виступають до притягнення Порошенка до кримінальної відповідальності, намагалися закидати його яйцями, проте влучили переважно в журналістів.

Після цього в інцидент втрутилася поліція, і зловмисники втекли.

У свою чергу Порошенко встиг сісти в автомобіль і не постраждав унаслідок події.

Також біля будівлі ДБР були присутні діти Порошенка: син Михайло та доньки Євгенія та Олександра, які мітингували на підтримку батька.

Як повідомлялося, 25 липня четверо невідомих чоловіків також намагалися напасти на Порошенка, коли той вийшов після допиту в ДБР, потім вони втекли. Чоловіки намагалися підбігти до машини Порошенка, його охоронець відбив нападника парасолькою, а той у відповідь розпорошив сльозогінний газ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА