13:09 13.08.2019

Бойовики з опівночі тричі порушили режим тиші на Донбасі

1 хв читати
Бойовики з опівночі тричі порушили режим тиші на Донбасі

На Донбасі незаконні збройні формування (НЗФ) з початку доби у вівторок здійснили три обстріли позицій українських військових, повідомляє Міністерство оборони України.

"З початку поточної доби сьогодні, 13 серпня, російсько-окупаційні війська тричі вчинили збройні провокації. Всі вони зафіксовані на приморській ділянці в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" об'єднаних сил", - сказав спікер Міноборони Дмитро Гуцуляк на брифінгу в Києві у вівторок.

Як повідомляється, противник розпочав обстріл українських військових біля смт Талаківки. З напрямку від села Пікузи бойовики протягом години вели вогонь з гранатометів і стрілецької зброї.

Також НЗФ вели провокаційний обстріл зі стрілецької зброї по українських позиціях біля населеного пункту Водяного, порушивши "режим тиші" близько 1:00 ночі у напрямку від окупованого села Ужівки.

Крім цього, близько 4:00 ранку протягом півгодини бойовики вели прицільний вогонь із гранатометів різних систем і стрілецької зброї по українських військових поблизу Гнутового.

"За наявною інформацією, в результаті порушення режиму припинення вогню російсько-окупаційними військами втрат від початку поточної доби серед наших героїв-захисників немає", - підсумували в Міноборони.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА