06:57 14.08.2019

Правоохоронці затримали чотири групи сталкерів в Чорнобильській зоні, серед них громадяни Франції

1 хв читати
Правоохоронці затримали чотири групи сталкерів в Чорнобильській зоні, серед них громадяни Франції

Протягом останньої доби правоохоронці затримали чотири групи сталкерів у зоні відчуження Чорнобильської атомної електростанції, в одній з них були громадяни Франції, повідомила прес-служба Національної поліції Київської області.

"Під час патрулювання території зони відчуження поліція виявила і затримала цілих чотири групи сталкерів, серед яких є й іноземці, які проникли на територію з метою туризму", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, першу групу з двох чоловіків 28 і 42 років, жителів Єнакієвого і Миколаєва, правоохоронці затримали у відселеному селі Люб’янка. Друга група молодих людей 20 років з Дніпропетровської та Чернігівської областей затримана в відселеному місті Прип'ять. І третя група киян 18, 19, 20 і 39 років була затримана на об'єкті "Чорнобиль-2".

"Поблизу села Бички поліція затримала ще дві групи туристів, четверо з яких громадяни Франції 19, 20, 27 років і провідник - киянин 25 років. Решта також кияни та жителі Донецької області 18 і 20 років", - додали в поліції.

Правоохоронці склали адміністративні протоколи щодо порушників. Їм загрожує покарання у вигляді штрафу від 20 до 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Також поліцейські направили матеріали в Державну міграційну службу для скорочення терміну перебування іноземців на території України.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА