07:07 14.08.2019

Аеропорт Гонконгу відновив роботу після нічних заворушень

1 хв читати
Аеропорт Гонконгу відновив роботу після нічних заворушень

Міжнародний аеропорт китайського Гонконгу відновив відправку рейсів після того, як понад 300 з них були скасовані через заворушення вночі, повідомляють ЗМІ з місця подій.

На стійках реєстрації пасажирів йде нормальна робота. Прибиральники наводять лад у терміналі вильоту, усуваючи наслідки нічних зіткнень протестуючих з поліцією: витирають плями крові і змітають різного роду уламки.

Водночас, близько 30 учасників протестів продовжують перебувати в терміналі.

Як повідомлялося, суд Гонконгу видав владі аеропорту ордер, який дає їй право на видворення з терміналів учасників протестів, які блокували роботу міжнародної повітряної гавані.

У ніч на середу демонстранти повторно окупували зал відльоту міжнародного аеропорту Гонконгу, більше 300 вильотів були скасовані.

Влада Гонконгу засудила насильницькі дії протестуючих у міжнародному аеропорту.

"Уряд рішуче засуджує ці акти насильства, які є обурливими і виходять за рамки цивілізованого суспільства. Поліція буде вживати заходів, щоб притягнути винних до відповідальності", - йдеться в заяві, опублікованій на сайті уряду Гонконгу.

Адміністрація інформувала, що в ході зіткнень з протестуючими двоє поліцейських отримали поранення.

Зі свого боку, поліція Гонконгу заявила, що в ході протестів в аеропорту заарештувала п'ять осіб за вчинення таких злочинів, як "зберігання зброї, напад на співробітників поліції і порушення громадського порядку".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА