07:21 14.08.2019

Бойовики 13 разів порушили режим тиші на Донбасі, українські військові не постраждали

2 хв читати
Бойовики 13 разів порушили режим тиші на Донбасі, українські військові не постраждали

За минулу добу бойовики незаконних збройних формувань 13 разів порушили режим тиші на Донбасі, українські військовослужбовці при цьому не постраждали, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил.

"13 серпня збройні формування Російської Федерації і її найманці тринадцять разів порушили режим припинення вогню ... Втрат з нашого боку не зафіксовано", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у середу вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили дванадцять обстрілів неподалік Талаківки- з ручного протитанкового гранатомета і стрілецької зброї, двічі біля Водяного - з ручного протитанкового гранатомета і стрілецької зброї, поблизу Гнутового - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, у Новогнатівки - з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї, двічі навколо Новотроїцького - зі станкового протитанкового гранатомета і великокаліберного кулемета, поблизу Красногорівки - зі стрілецької зброї, неподалік Лебединського - зі стрілецької зброї, поблизу Павлополя - зі стрілецької зброї, неподалік Новогнатівки - зі стрілецької зброї, у Авдіївки - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики один раз обстріляли позиції Об'єднаних сил в районі Південного - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"З початку поточної доби збройні формування Російської Федерації і її найманці 1 раз порушили режим припинення вогню", - додали в штабі.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики один раз здійснили обстріл поблизу Пісків - зі стрілецької зброї.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА