18:44 14.08.2019

У "Кварталі" показали "нового Зеленського" та пародію на главу ОП Андрія Богдана

2 хв читати
У "Кварталі" показали "нового Зеленського" та пародію на главу ОП Андрія Богдана

У вівторок, 13 серпня, в Одесі відбулися зйомки нових випусків проекту "Вечірній квартал", які вперше відбувалися без участі обраного президентом України Володимира Зеленського.

"Відкривав шоу традиційний політичний номер, цього разу на тему новосілля в новому Офісі президента. За сюжетом до кабінету Зеленського по черзі заходили Петро Порошенко, Юлія Тимошенко та Віталій Кличко й намагалися домовитися про співпрацю, вручаючи різні презенти. Як і припускали деякі ЗМІ, роль Володимира (Зеленського - ІФ) у "Кварталі" тепер виконуватиме Юрій Великий, учасник дуету "Брати Шумахери", - повідомляє прес-служба студії "Квартал 95".

Уперше в нових випусках у "Вечірньому кварталі" "пройдуться" по керівнику Офісу президента України Андрію Богдану. "В одному номері "кварталівці" порівняють його з "суфлером, якому вухо Зеленського саме колись може сказати "відвали", а в іншому, музичному - представлять від його імені романтичне зізнання президентові на мотив хіта Леоніда Агутіна "Я буду всегда с тобой".

"Політичним темам цього разу справді було присвячено багато номерів. Причому жартували учасники "Кварталу", як і раніше, над найактуальнішими новинами, що з'являлися в інформаційному просторі останніми місяцями. Так, наприклад, на сцені було продемонстровано жартівливу демо-версію проекту з диджиталізації країни "Україна в смартфоні", - зазначають у студії.

Самого президента Зеленського "кварталівці" "вкололи" за любов до шаурми, всюдисущу охорону, з'їзд партії в Трускавці та "наїзди" на чиновників у всій країні. Тому, як реагує сім'я одного з таких чиновників на приїзд до міста Зеленського, було присвячено окремий номер.

Також уперше у "Вечірньому кварталі" показали пародію на першу леді України Олену Зеленську. За сценарієм вона разом із чоловіком прийшла на зйомки шоу й коментувала разом із чоловіком, що відбувається на сцені просто із зали для глядачів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА