07:29 15.08.2019

За минулу добу бойовики 13 разів порушили "режим тиші", один український військовослужбовець загинув

2 хв читати
За минулу добу бойовики 13 разів порушили "режим тиші", один український військовослужбовець загинув

За минулу добу бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню, один український військовослужбовець загинув, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"14 серпня збройні формування Російської Федерації і її найманці тринадцять разів порушили режим припинення вогню. З них двічі - із забороненої Мінськими угодами зброї: мінометів калібру 120 мм і 82 мм. Також противник обстрілював позиції Об'єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ... Унаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил загинув", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС у соцмережі Фейсбук у четвер уранці.

Бойовики застосували різні системи озброєнь.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив дев'ять обстрілів: поблизу Пісків - зі стрілецької зброї; біля Лебединського - з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; тричі у Гнутового - з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; двічі навколо Лебединського - з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; у Водяного - з ручних протитанкових гранатометів; неподалік Миколаївки - з гранатометів різних систем", - зазначили в штабі ООС.

НЗФ застосували озброєння, заборонені Мінськими домовленостями.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 4 обстріли позицій Об'єднаних сил: поблизу Південного у напрямку шахти імені Гагаріна - з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; неподалік Новолуганського - із забороненої Мінськими угодами зброї - мінометів калібру 120 мм; навколо Зайцевого - із забороненої Мінськими угодами зброї - мінометів калібру 120 мм і 82 мм, автоматичних гранатометів; біля Хутора Вільний - зі станкових протитанкових гранатометів і крупнокаліберних кулеметів", - розповіли в штабі ООС.

"З початку поточної доби ворожих обстрілів позицій Об'єднаних сил не зафіксовано," - підсумували в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА