12:58 16.08.2019

Одеська облрада намагається обрати голову, в залі відбуваються бійки

1 хв читати
Одеська облрада намагається обрати голову, в залі відбуваються бійки

Одеська обласна рада в п'ятницю на сесії має намір обрати нового голову замість нинішнього Анатолія Урбанського, якого обрано народним депутатом Верховної Ради IX скликання.

Як повідомляється на сайті Одеської облради, робочу президію сесії очолює Урбанський, в складі президії також його перший заступник Олег Радковський, заступник Юрій Дімчогло, в.о. голови Одеської обласної державної адміністрації Світлана Шаталова та її заступники.

Крім того, в залі присутні народні депутати України, керівники структурних підрозділів ОДА, мери міст обласного значення, голови райрад, голови об'єднаних територіальних громад, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації.

За інформацією сайту облради, виступ депутата обласної ради Віталія Свічинського викликав суперечки і непорозуміння між депутатами різних фракцій, в зв'язку з чим сесія не розпочала роботу.

Урбанський оголосив перерву для наради з головами депутатських фракцій.

Як повідомляє місцеве інтернет-видання "Думская", під час сесії виникла сутичка, яка переросла в бійку. Урбанський намагається відновити сесію, але йому постійно перешкоджають.

До зали прибула поліція.

Сесія розпочалася, депутати голосували за порядок денний. Голови фракцій, голова і його заступники пішли для проведення політичних консультацій.

Як повідомлялося, голову Одеської облради Урбанського було обрано народним депутатом (самовисуванець) у мажоритарному окрузі №143.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Юрфірма "Ілляшев та Партнери" ініціювала антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну сірників з Індії та Пакистану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА