19:33 16.08.2019

На низці підприємств України серія смертельних НП через ураження працівників електричним струмом

1 хв читати
На низці підприємств України серія смертельних НП через ураження працівників електричним струмом

На підприємствах України за останні дні сталася низка надзвичайних подій зі смертельними наслідками, пов'язаних з ураженням електричним струмом, повідомляється в інформації Державної служби з питань охорони праці (Держпраці).

Так, 8 серпня о 23.00 в АТ "Вінницяобленерго" машиніст 1967 р.н. під час виконання робіт з усунення обриву проводу на повітряній лінії 0,4 кВ від трансформаторної підстанції № 670 в с. Бершадь доторкнувся до обірваного проводу і був смертельно уражений електричним струмом.

У Дніпропетровській області на Покровському ГЗК (раніше - Орджонікідзевський ГЗК), найбільшому в Україні виробнику марганцевої руди, 8 серпня о 10.42 електрослюсар 1995 р.н. отримав смертельне ураження електричним струмом 220В під час відновлення освітлення дренажних насосів корпусу збагачення Чкаловської збагачувальної фабрики.

У Житомирській області в АТ "Житомиробленерго" 8 серпня о 17.36 електромонтер 1963 р.н. під час огляду лінії електропередачі 0,4 кВ в с. Семенівка (Бердичівський р-н) наблизився на неприпустиму відстань до проводу, який звисав з дерева, через що був смертельно уражений електричним струмом.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА