07:20 17.08.2019

Встановлено результати позачергових виборів народних депутатів України в ОВК № 210

2 хв читати
Встановлено результати позачергових виборів народних депутатів України в ОВК № 210

Центральною виборчою комісією України встановлені результати позачергових виборів народних депутатів України в окружній виборчій комісії № 210, народним депутатом України обрано Приходька Б. В., повідомляє прес-служба Центральної виборчої комісії.

"У зв'язку з невиконанням вказаного зобов'язання зазначеної ОВК Комісія постановою від 16 серпня 2019 № 1877 встановила факт грубого порушення цієї комісією Конституції і законів України, достроково припинила повноваження всього її складу і визначила, що повноваження цієї ОВК щодо встановлення підсумків голосування в ОВО № 210 на позачергових виборах народних депутатів України здійснюються Центральною виборчою комісією", - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті ЦВК у п'ятницю ввечері.

ЦВК постановила визнати дії ОВК № 210 протиправними, що не зумовлюють правових наслідків.

"ЦВК постановила визнати дії ОВК ОВО № 210, вчинені 16 серпня 2019, і прийняті за їх результатами рішення без законних на те підстав протиправними та не зумовлюють правових наслідків", - розповіли в ЦВК.

Також під час засідання, відповідно до Закону України "Про вибори народних депутатів України", постановою ЦВК від 16 серпня 2019 № 1880 "Про виконання судового рішення", на підставі протоколів дільничних виборчих комісій про підрахунок голосів виборців на виборчих дільницях в одномандатному виборчому окрузі № 210, зокрема з позначкою "Уточнений", протоколів окружної виборчої комісії ОВО № 210 про повторний підрахунок голосів виборців на відповідній виборчій дільниці Комісія встановила підсумки голосування в цьому окрузі, про що склала додатковий протокол.

"На підставі зазначеного протоколу ЦВК встановила результати позачергових виборів народних депутатів України в ОВО № 210, визнавши обраним народним депутатом України Приходька Б.В.", - підсумували в ЦВК.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Стратегічною метою РФ є відновлення слави Радянського Союзу на міжнародній арені - Кулеба

В Одесі троє постраждалих від ракетного удару, з них двоє дітей, усі поранення легкі - обладміністрація

ВАКС заочно заарештував співорганізатора заволодіння 11 млн грн коштів "Укрзалізниці"

"Укренерго" застосувало графіки аварійних відключень до вечора в Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях

Баварія передала київським патрульним 11 спеціально обладнаних мотоциклів BMW

Дві ракети, запущені РФ по Одесі, збито, травмовано дитину - ОВА

Зеленський про обстріл РФ двох ГЕС: Під загрозою не лише Україна, а й Молдова

Річковий порт і мультимодальний термінал можуть з'явитися на березі Тиси

Насильство російських військових над мирними жителями має системний характер - Офіс генпрокурора

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА