14:50 17.08.2019

Кількість жертв пожежі в одеському готелі збільшилася до дев’яти

1 хв читати
Кількість жертв пожежі в одеському готелі збільшилася до дев’яти

Кількість загиблих унаслідок пожежі в одеському готелі "Токіо Стар" збільшилася до дев'яти осіб – на місці події знайдено тіло ще однієї людини, повідомляє Держслужба України з НС.

"За уточненою інформацією, 17 серпня о 14:12 під час проведення слідчих дій на місці пожежі знайдено тіло дев'ятого загиблого", - йдеться в повідомленні на сторінці ДСНС в Фейсбуці.

Як повідомлялося, в Одесі в ніч на суботу, 17 серпня, сталася пожежа в готелі "Токіо Стар" на вул. Водопровідній, 1, унаслідок чого загинули восьмеро осіб (за даними Одеської обласної державної адміністрації, сім осіб загинули на місці, ще одна людина – в машині "швидкої допомоги"), 10 людей постраждали. За інформацією ДСНС, серед постраждалих є люди у важкому стані. За даними президента України Володимира Зеленського, четверо з постраждалих - у критичному стані.

Серед постраждалих – двоє іноземців і дитина.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив негайно розпочати масштабні перевірки місць відпочинку громадян, насамперед готелів та санаторіїв.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА