20:49 17.08.2019

Суд заарештував на два місяці другого підозрюваного у справі Гримчака

2 хв читати
Суд заарештував на два місяці другого підозрюваного у справі Гримчака

Деснянський районний суд Чернігова в суботу прийняв рішення взяти під варту терміном на два місяці другого підозрюваного у справі Юрія Гримчака Ігоря Овдієнка з можливістю внесення застави розміром 4 млн грн, передає телеканал "112 Україна".

Як повідомляється, розмір застави для Овдієнка суд встановив на рівні 4 млн грн, однак прокурори зверталися до суду з проханням встановити розмір застави на рівні 12,5 млн грн.

Зазначається, що судове засідання щодо Овдієнка тривало близько 5 годин.

На початку засідання його адвокати заявили про наявність у нього другої довічної групи інвалідності і навели список його хвороб.

Водночас сам Овдієнко свою провину заперечує. В ході засідання суду він заявив, що є юристом і вилучені у нього кошти назвав "гонораром" за свою роботу.

Як повідомлялося, прокурори подали заяву в канцелярію Деснянського районного суду Чернігова про допущену ними технічну помилку в батькові заступника міністра з питань окупованих територій Юрія Гримчака, оскільки ця помилка перенесена в ухвалу суду про арешт Гримчака з альтернативою застави, через що саме рішення не може бути виконано.

Раніше Деснянський районний суд Чернігова обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з альтернативою внесення застави сумою 6 млн грн Гримчаку.

14 серпня Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) і Служба безпеки України під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури затримали Гримчака і його помічника за вимагання хабара розміром $ 1,1 млн.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА