07:50 18.08.2019

Бойовики вісім разів порушили режим тиші на Донбасі, українські військові не постраждали

1 хв читати
Бойовики вісім разів порушили режим тиші на Донбасі, українські військові не постраждали

За минулу добу бойовики незаконних збройних формувань вісім разів порушили режим тиші на Донбасі, українські військовослужбовці при цьому не постраждали, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил.

"17 серпня збройні формування Російської Федерації і її найманці вісім разів порушили режим припинення вогню ... За минулу добу втрат унаслідок ворожих обстрілів з нашого боку не було", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у п'ятницю вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив сім обстрілів позицій Об'єднаних сил. Зокрема, двічі неподалік Павлополя - з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї, двічі поблизу Водяного - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, двічі біля Лебединського - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї, у Пищевика - з гранатометів різних систем.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив1 обстріл позицій Об'єднаних сил поблизу Південного - з підствольного гранатомета і стрілецької зброї.

"З початку поточної доби противник здійснив 2 обстріли позицій Об'єднаних сил в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" неподалік Пищевика - зі стрілецької зброї, у Водяного - з ручного протитанкового гранатомета", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА