13:27 19.08.2019

Афганського посла пограбували в Барселоні

1 хв читати

Група молодих людей пограбувала посла Афганістану в Іспанії, повідомляє агенція ЕФЕ з посиланням на джерела в поліції.

Інцидент стався в Барселоні в районі станції метро "Жауме I" у неділю. П'ятеро молодих людей оточили посла, штовхнули на землю і забрали в нього годинник. Поліція намагається встановити особи нападників.

Посол унаслідок нападу отримав кілька порізів. Згідно з сайтом посольства Афганістану в Іспанії, посаду посла обіймає 69-річний дипломат, лінгвіст і поет Масуд Халілі.

Це вже не перший напад на представника іноземної держави в Барселоні цього літа. Так, у червні померла від отриманих унаслідок нападу травм віце-голова південнокорейської президентської комісії з питань культури в Азії. В неї намагався вирвати сумочку невідомий на мотоциклі, в результаті жінка впала й ударилася головою об асфальт.

У період з липня в Барселоні сталося вісім убивств, а також кілька нападів із ножем, зазначає агенція ЕФЕ. У міській раді Барселони минулого тижня заявили, що в місті спостерігається "криза безпеки".

Мер Барселони Ада Колау, говорячи про напади з ножем у Барселоні, заявила, що адміністрацію турбують ці події, але зазначила, що це були поодинокі випадки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА