14:43 19.08.2019

Суд заарештував блогера, який знімав на відео свої знущання з ветерана АТО в Хмельницькому

2 хв читати
Суд заарештував блогера, який знімав на відео свої знущання з ветерана АТО в Хмельницькому

У Хмельницькому відбулося засідання суду, на якому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави блогеру, якого поліція Хмельницької області підозрює у знущаннях і побитті учасника Антитерористичної операції на Донбасі.

"Як запобіжний захід Хмельницький міськрайонний суд обрав блогеру тримання під вартою з можливістю внесення застави розміром 40140 грн", - повідомляє в понеділок прес-служба поліції Хмельницької області.

У відомстві нагадали, що наприкінці липня поточного року в соціальних мережах і ЗМІ було поширено відео, на якому скандальний блогер на камеру знущається з учасника АТО та б'є його. Ролик було знято так, що було важко визначити, в якому місці це відбувається, до того ж, заяв про таке правопорушення в жодній з областей на той момент зареєстровано не було.

"Уважно дослідивши відеоматеріали та співставивши факти, детективи з Хмельницького відділу поліції встановили, що подія відбувалася в місті Хмельницькому, й одразу розпочали кримінальне провадження. Наступним кроком у розслідуванні став пошук потерпілого. До цього процесу долучилися і слідчі, і працівники кримінальної поліції, і дільничні офіцери. Й це дало свій результат – учасника АТО з відео впізнали та знайшли. Чоловік після інциденту справді нікуди не звертався із скаргою з цього приводу, але після спілкування з правоохоронцями вирішив написати заяву про злочин, аби зловмисник відповів перед законом за свої дії", - йдеться в інформації.

Далі детективи зібрали доказову базу та добилися, аби блогеру заочно оголосили підозру та суд дав дозвіл на його затримання. Паралельно з цим працівники кримінальної поліції та кіберполіції працювали над встановленням місця знаходження підозрюваного, який ретельно переховувався, постійно переїжджаючи з місця на місце.

"Спільними зусиллями Хмельницької та Миколаївської поліції скандального блогера затримали в Миколаєві та доправили до Хмельницького", - розповіли в поліції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА