19:33 19.08.2019

Зеленський перепризначив Стефанчука своїм представником у ВР

2 хв читати
Зеленський перепризначив Стефанчука своїм представником у ВР

Президент України Володимир Зеленський своїми указами перепризначив Руслана Стефанчука представником президента у Верховній Раді.

"Звільнити Стефанчука Руслана Олексійовича з посади представника президента України у Верховній Раді України", - йдеться в тексті указу президента №601/2019, оприлюдненому на сайті глави держави в понеділок увечері.

При цьому іншим своїм указом Зеленський призначив Стефанчука представником президента у парламенті за згодою.

"Призначити Стефанчука Руслана Олексійовича представником президента України у Верховній Раді України (за згодою)", - йдеться в указі № 602/2019.

Руслан Олексійович Стефанчук (1975 р.н.) - доктор юридичних наук, професор, член-кореспондент Національної академії правових наук України, заслужений діяч науки і техніки України, адвокат. Закінчив Хмельницький інститут регіонального управління та права. У 2011-2013 рр. Стефанчук завідував відділом проблем розвитку національного законодавства в Інституті законодавства Верховної Ради. Як помічник співпрацював із нардепом від "БПП" Анатолієм Матвієнком, а також віце-прем'єром Степаном Кубівим.

21 травня 2019 року Зеленський своїм указом призначив Стефанчука радником президента України - представником президента у Верховній Раді.

3 серпня голова партії "Слуга народу" Дмитро Разумков повідомив, що політсила запропонує на посаду першого заступника Верховної Ради ІХ скликання Руслана Стефанчука. "Партія "Слуга народу" на посаду першого віце-спікера пропонуватиме Руслана Олексійовича Стефанчука", - сказав Разумков у Трускавці, відповідаючи на запитання агентства "Інтерфакс-Україна" про кандидатуру на посаду першого віце-спікера.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА