07:15 20.08.2019

У Києві обмежать рух транспорту в День державного прапора України та День Незалежності

3 хв читати
У Києві обмежать рух транспорту в День державного прапора України та День Незалежності

У Києві на час святкування Дня державного прапора України 23 серпня і Дня Незалежності 24 серпня буде обмежено рух транспорту, повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації.

Так, тимчасово обмежать рух транспорту 22 серпня з 18:00 до 23:00 на час підготовки та проведення святкових заходів на таких ділянках: на вул. Хрещатик - від вул. Хмельницького до вул. Трьохсвятительської, на вул. Михайлівській - від вул. Костьольної до вул. Хрещатик.

У День державного прапора 23 серпня з 7:00 до завершення заходів передбачено заборону руху транспорту на вул. Хрещатик (від вул. Богдана Хмельницького до вул. Прорізної) під час церемонії урочистого підняття Державного прапора України біля адміністративної будівлі Київської міськради (вул. Хрещатик, 36).

Також 23 серпня з 7:00 до 18:00 24 серпня на Русанівському бульварі (біля пам'ятника Миколі Гоголю, а також на перехресті Русанівської набережної та Русанівського бульвару) на час підготовки та проведення спортивно-масового заходу "Забіг у вишиванках "Кубок до Дня Незалежності України".

Крім того, 23 серпня з 17:00 до завершення заходів 24 серпня перекриють рух на вул. Великій Житомирській - від вул. Володимирської до вул. Михайлівської, на вул. Михайлівській - від Володимирського проїзду до вул. Хрещатик, на вул. Костьольній - від вул. Михайлівської до вул. Трьохсвятительської, на вул. Трьохсвятительській - від вул. Хрещатик до Михайлівської площі, на Володимирському узвозі - від вул. Петра Сагайдачного до Європейської площі, на вул. Грушевського - від Петрівської алеї до Європейської площі (в разі необхідності - на вул. Грушевського від вул. Садової до Петрівської алеї, а також на Петрівській алеї та Парковій дорозі від алеї Героїв Крут до вул. Грушевського), на вул. Хрещатик - від вул. Хмельницького до Європейської площі, на вул. Городецького - від вул. Марії Заньковецької до вул. Хрещатик, на алеї Героїв Небесної сотні - від вул. Ольгінської до вул. Хрещатик.

У День Незалежності 24 серпня з 8:00 до 22:00 - на вул. Хрещатик (від вул. Хмельницького до бульвару Тараса Шевченка) буде перекрито рух на час проведення заходу, присвяченого пам'яті загиблих і зниклих безвісти бійців за незалежність України.

З 07:00 до 13:00 - на ділянці Русанівська набережна - Русанівський бульвар (у напрямку Дніпровської набережної) - Русанівська набережна - Дніпровська набережна - (розворот біля Дніпровської набережної, 16) - Дніпровська набережна - Русанівська набережна - Русанівський бульвар - Русанівська набережна) на час проведення спортивно-масового заходу "Забіг у вишиванках "Кубок до Дня Незалежності України").

Також 24 серпня з 10:00 до 12:00 обмежать рух вул. Володимирською - від вул. Льва Толстого до бульвару Тараса Шевченка, на бульварі Тараса Шевченка - від Володимирської до Бессарабської площі, на вул. Великій Васильківській - від вул. Петра Скоропадського до Бессарабської площі, на вул. Басейній - від Крутого узвозу до вул. Хрещатик.

Крім того, 24-25 серпня обмежать рух на вул. Володимирській (від вул. Великої Житомирської до вул. Десятинної) на час проведення фестивалю мистецтв.

28 серпня з 9:00 до 12:00 буде обмежено рух на Повітрофлотському проспекті (від Солом'янської площі до Повітрофлотського проспекту, 25) на час проведення заходу, присвяченого пам'яті загиблих і зниклих безвісти бійців за незалежність України.

Крім того, буде заборонено паркування транспортних засобів у місцях підготовки та проведення урочистих заходів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пил із Сахари дістався території України – Гідрометцентр

"єЧергу" для автобусів запущено на 10 українсько-молдовських пунктах пропуску

Міноборони створило Офіс підтримки коаліцій для забезпечення системного управління військовою допомогою від партнерів

Спровоковану ворожим артобстрілом пожежу в Куп'янську ліквідовано, незважаючи на загрозу повторних обстрілів

Суд визнав наявність російського громадянства в колишньої топпосадовиці Мін'юсту Прилуцької

Грузія продовжила термін перебування українців без візи до трьох років

У західних областях України в четвер удень 9-14°; на решті території 17-22°

У Києві очікують, що законопроєкт про допомогу Україні Байден підпише негайно – Єрмак

Рада збільшила чисельність Держприкордонслужби на 15 тисяч військовослужбовців

ДТЕК планує відновити електропостачання знеструмлених споживачів Святошинського району Києва протягом двох годин

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА