11:53 21.08.2019

У Броварах запобігли замовному вбивству колишньої дружини бізнесмена та дочки, які в суді намагаються відстояти приватний літак

2 хв читати
У Броварах запобігли замовному вбивству колишньої дружини бізнесмена та дочки, які в суді намагаються відстояти приватний літак

Правоохоронці запобігли у Броварах (Київська обл.) замовному вбивству матері і дочки, затримано чотирьох підозрюваних - організаторів та потенційних виконавців.

Як повідомив у середу прес-центр Служби безпеки України, оперативники спецслужби отримали інформацію про те, що житель Броварів, власник промислово-будівельної компанії, через посередника підшукує виконавця для здійснення вбивства. Встановлено, що він "замовив" колишню дружину та її дочку через судові спори щодо поділу майна після розлучення. Так, колишнє подружжя оскаржувало в суді право власності, зокрема на частку у бізнесі, нерухоме та рухоме майно, у тому числі приватний літак.

За здійснення вбивства замовник разом із третьою дружиною пропонував виконавцю $50 тис.

Оперативники СБУ вивели посередника на умовного "кілера". Було здійснено контроль за скоєнням "злочину" та імітовано вбивство громадянок. Для підтвердження "ліквідації жертв" для замовника зроблено постановочні фото та оприлюднено інформацію про їх зникнення.

Правоохоронці затримали організатора злочину та його дружину за місцем проживання. Крім того, на одній із вулиць Броварів затримано посередника, а у власному будинку - його дружину, з якою він був у змові.

За інформацією поліції Київської області, за місцем проживання проведено санкціоновані обшуки, під час яких виявлено та вилучено сім-карти операторів мобільного зв'язку і мобільні телефони, банківські картки, частину грошових коштів, якими розраховувалися за здійснення замовного вбивства.

Прес-служба прокуратури Київської області зазначила, що йдеться про матір і дочку - 53-річну Надію Головач та 31-річну Юлію Зайковську.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 1 ст. 14 п. 11 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство). Готують повідомлення про підозру, клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, а також клопотання про проведення обшуків та призначення судових експертиз щодо вилучених речей і документів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА