21:14 21.08.2019

Поліція в результаті спецоперації в трьох областях України затримала учасників банди, які грабували елітні квартири

1 хв читати
Поліція в результаті спецоперації в трьох областях України затримала учасників банди, які грабували елітні квартири

Поліція в результаті спецоперації в Києві, Вінниці та Черкаській області синхронно затримала учасників збройного угруповання, які грабували елітні квартири, погрожуючи власникам розправою.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Київської області, спецоперація пройшла швидко і без застосування табельної вогнепальної зброї. У затриманні угруповання брали участь співробітники Управління карного розшуку поліції Київської області, спецпідрозділ поліції КОРД, бійці полку поліції особливого призначення і слідчі-детективи.

"Озброєна організована банда нападала на елітні квартири громадян Київщини та інших регіонів. Погрожуючи власникам фізичною розправою, вони виносили гроші, сейфи з коштовностями, дорогоцінні речі", - сказано в повідомленні.

Поліція затримала грабіжників. Зараз вирішується питання про оголошення їм підозри.

Кримінальне провадження відкрито за ст.257 (бандитизм) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном до 15 років з конфіскацією майна.

Правоохоронці провели обшуки за місцем проживання зловмисників, виявили та вилучили зброю, вибухівку і частково награбоване майно. Також як речовий доказ вилучений автомобіль, на якому пересувалися зловмисники.

Тривають обшуки за місцем проживання грабіжників і місця приховування награбованого майна.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА