07:53 24.08.2019

Бойовики тричі порушили режим тиші на Донбасі, без втрат

1 хв читати
Бойовики тричі порушили режим тиші на Донбасі, без втрат

За минулу добу бойовики незаконних збройних формувань тричі порушили режим тиші на Донбасі, жоден український військовослужбовець не постраждав, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил.

"23 Серпня збройні формування Російської Федерації і її найманці тричі порушили режим припинення вогню ... За минулу добу втрат з нашого боку в результаті ворожих обстрілів не було", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у суботу вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики двічі обстріляли неподалік Водяного - зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив один обстріл поблизу Зайцевого - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

"З початку поточної доби збройні формування Російської Федерації і її найманці два рази порушили режим припинення вогню", - додали в штабі.

Зокрема, бойовики обстрілювали українські позиції в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" зі станкового протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї поблизу Мар'їнки - зі станкового протитанкового гранатомета, неподалік Павлополя - з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА