07:13 26.08.2019

Понад 300 тис. осіб перетнули лінію розмежування на Донбасі за минулий тиждень

1 хв читати
Понад 300 тис. осіб перетнули лінію розмежування на Донбасі за минулий тиждень

За минулий тиждень в установленому порядку через лінію розмежування сторін на Донбасі українські прикордонники оформили 309,5 тис. громадян і 36,2 тис. транспортних засобів, повідомляє в неділю прес-служба Держприкордонслужби України.

"Відмовлено в пропуску через лінію розмежування 282 особам у зв'язку з помилками в документах або відсутністю необхідного переліку документів. Прикордонники на КПВВ оформили 59 внутрішньо переміщених осіб, які через гуманітарну кризу і систематичні порушення прав людини з боку окупаційної адміністрації РФ змушені були залишити місця свого постійного проживання і шукати кращого життя на контрольованій українською владою території", - йдеться в повідомленні.

Прикордонні наряди в межах діючих гуманітарних дорожніх коридорів в районі операції Об'єднаних сил виявили 31 паспортний документ України, що містить ознаки часткової підробки.

"До адміністративної відповідальності у контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування притягнуто 18 громадян, щодо яких встановлено, що вони перетнули державний кордон України з Російською Федерацією в непрацюючих пунктах пропуску на тимчасово неконтрольованій ділянці російсько-українського кордону", - додали в Держприкордонслужбі України.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росія вразила Трипільську ТЕС, бо в української ППО закінчилися ракети - Зеленський

Із 16 липня для друкованих медіа місцевої сфери розповсюдження є обов'язковою наявність версії державною мовою - мовний омбудсмен

СБУ вразила РЛС дальньої дії в Брянській області - джерело

Законопроєкт про мобілізацію скеровано на підпис Зеленському

СБУ затримала ворожого агента, який готував замах на голову Херсонської обладміністрації

Сили РФ можуть досягти загрозливих успіхів на заході від Бахмута за відсутності допомоги США для України - ISW

Окупанти обстріляли 10 сіл і селищ у Сумській та Чернігівській областях за добу, в Угроїдах пошкоджені дев'ять житлових будинків - ОК "Північ"

Справу проти нардепа Ніколаєнка, який на смерть збив дівчину на Житомирщині, передано до суду

Підрозділи ДСНС ліквідовують наслідки негоди

Спікер Джонсон представив чотири законопроєкти, серед них один про допомогу Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА