12:44 26.08.2019

У Харківській області до офісу та квартири адвоката-антикорупціонера принесли жалобні вінки з погрозами й сокиру

1 хв читати
У Харківській області до офісу та квартири адвоката-антикорупціонера принесли жалобні вінки з погрозами й сокиру

У ніч на понеділок у Чугуєві Харківської області невідомі принесли жалобні вінки, могильний хрест і сокиру до офісу та квартири адвоката, заступника голови групи "Мережа антикорупційних центрів" Романа Лихачова.

"Ось таке попередження вночі я сьогодні отримав і в офіс, і в квартиру, особливо сокиру у вхідних дверях і напис на похоронній стрічці "Ромочко, не припиниш займатися, ... наступний у тебе в голові", - написав Лихачов на своїй сторінці у Facebook під фотографіями вінків, хреста та сокири.

У коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" Лихачов припустив, що це може бути пов'язано з розслідуванням роботи "наливайок" у Чугуєві та схемами ухилення від податків.

"Після сюжетів про це була маса погроз у соцмережах і авторам матеріалів, і мені особисто", - сказав Лихачов.

Він припустив, що за "нічним попередженням" може стояти депутат Чугуївської міськради, помічник народного депутата Дмитра Шенцева Руслан Овчаренко.

"Ці заклади ("наливайки" - ІФ) пов'язані з ним. Виходячи з того, що він публічно погрожував оприлюднити компромат на мене, я розглядаю таку версію", - сказав Лихачов.

У відділі комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області повідомили, що на місце події виїхала оперативно-слідча група. Наразі вона проводить огляд і реєструє заяву Лихачова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА