07:38 27.08.2019

Кличко розповів, як проходить капремонт п'яти станцій швидкісного трамвая в Києві

1 хв читати
Кличко розповів, як проходить капремонт п'яти станцій швидкісного трамвая в Києві

Мер Києва Віталій Кличко розповів, як відбувається капітальний ремонт станцій швидкісного трамвая Борщагівської гілки.

"Тривають активні ремонтні роботи, щоб на початку осені пасажири громадського транспорту вже знову могли користуватися послугами швидкісного трамвая. Ми закінчуємо капітальний ремонт одразу п'яти станцій швидкісного трамвая Борщагівської гілки: Гната Юри, Гарматної (НАУ), проспекту Перемоги, Польової і Політехнічної", - написав Кличко на своїй сторінці в Фейсбуці.

Він зазначив, що це будуть сучасні та комфортні станції. На них уже проклали нові комунікації, оновили трамвайні рейки, зробили нові платформи, вхідні групи і вестибюлі.

Також станції облаштували тактильною плиткою для пасажирів з вадами зору. На кожній станції буде працювати пункт безпеки. Для зручності пасажирів встановлюють термінали готівкового і безготівкового розрахунку.

"Ми ремонтуємо не тільки станції, оновлюємо також навколишню інфраструктуру - капітально ремонтуємо підземні переходи та тротуари. Лінією швидкісного трамвая щодоби користуються понад 150 тис. пасажирів. Тому ми робимо все можливе, щоб закінчити ремонтні роботи якомога швидше", - додав мер.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА