11:05 27.08.2019

Данилюк анонсував завершення підготовки законопроекту про СФР до кінця тижня

1 хв читати
Данилюк анонсував завершення підготовки законопроекту про СФР до кінця тижня

 Підготовку законопроекту про Службу фінансових розслідувань буде завершено до кінця поточного тижня, заявляє секретар Ради з національної безпеки і оборони (РНБО) Олександр Данилюк.

"Цього тижня фіналізуємо законопроект про Службу фінансових розслідувань. У минулу п'ятницю сформували позицію щодо розподілу підслідності. Дякую всім колегам за конструктивність", - написав Данилюк на своїй сторінці в соцмережі Facebook у вівторок, проілюструвавши повідомлення фотографіями з наради з питань підготовки законопроекту.

Він також зазначив, на нараді міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков "показав приклад, як реформувати, не очікуючи закону – ліквідував своїм рішенням департамент захисту економіки".

"Схоже цього разу буде перемога! До речі, з'явилася креативна ідея щодо назви нового органу, але тримаємо інтригу", - додав Данилюк.

Як повідомлялося, Служба фінансових розслідувань запобігатиме вчиненню злочинів у фінансовій сфері. Кількість працівників СФР не повинна перевищувати 3 тис. осіб. Для забезпечення прозорості відбору її співробітників буде створено спеціальну комісію, членами якої зможуть стати представники громадськості, наукової спільноти та іноземних партнерів. За словами Данилюка, президент України Володимир Зеленський визначив створення такої служби пріоритетним завданням.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА