12:22 27.08.2019

Засідання апеляційного суду щодо запобіжного заходу екс-голові НКРЕКП Вовку не відбулося

2 хв читати
Засідання апеляційного суду щодо запобіжного заходу екс-голові НКРЕКП Вовку не відбулося

 У Київському апеляційному суді не відбулося засідання з розгляду скарги прокурора на постанову судді першої інстанції про відмову в обранні запобіжного заходу екс-голові Національної комісії державного регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг України (НКРЕКП) Дмитру Вовку, повідомили агентству "Інтерфакс -Україна" в Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі (САП).

"Засідання щодо апеляції стосовно екс-голови НКРЕКП не відбулося. Дата, коли буде, поки що не відома. З суду першої інстанції не надійшли матеріали в апеляцію", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в САП у вівторок.

Як повідомлялося, Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) і Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) 8 серпня повідомили про підозру шістьом особам, зокрема екс-голові НКРЕКП Дмитру Вовку та екс-члену комісії Євдокимову. Підозрюваним інкримінується зловживання службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб з метою одержання неправомірної вигоди для інших юридичних осіб усупереч інтересам служби, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 364 КК України). Також про підозру повідомлено співробітникам компанії "ДТЕК".

20 серпня Солом'янський райсуд Києва відмовив в обранні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою (заочно) для екс-голови НКРЕКП Дмитра Вовка у справі "Роттердам+".

21 серпня Дмитра Вовка оголошено в міжнародний розшук у зв'язку з тим, що "підозрюваний перебуває за межами України й не приходить на виклик слідчих", повідомили в Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі (САП).

Наприкінці квітня 2016 року НКРЕКП розпочала застосування нового порядку формування прогнозної оптової ринкової ціни (ОРЦ) на електроенергію, яка впливає на встановлення тарифів на електроенергію для промислових споживачів (постанова №289 від 3 березня 2016 року). Порядок, зокрема, визначає ціну вугілля за формулою "вартість у порту Роттердам (API2) плюс вартість доставки в Україну".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 24 людей - голова ОВА

Зеленський відвідав один із командних пунктів 41 ОМБр, що обороняє Часів Яр

Польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажівок у чотирьох ПП - Держмитслужба

США вивчають можливість постачання Ізраїлю танкових та артилерійських снарядів, військового транспорту більше ніж на $1 млрд - ЗМІ

G7 закликає КНР вплинути на РФ у зв'язку з агресією проти України

Обсяг вивантаження зерна в портах Великої Одеси знизився через обстріли припортової інфраструктури - УЗ

Ми побачили зрушення в питанні розблокування допомоги від США - Шмигаль

У Дніпрі суботу оголошено днем жалоби за загиблими

Найближчої доби в Україні очікуються помірні дощі, місцями заморозки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА