10:39 28.08.2019

Під завалами під'їзду в Дрогобичі можуть перебувати ще п'ятеро осіб - ДСНС

2 хв читати
Під завалами під'їзду в Дрогобичі можуть перебувати ще п'ятеро осіб - ДСНС

Під завалами минулої ночі під'їзду чотириповерхового чотирипід'їзного житлового будинку в м. Дрогобичі (Львівська обл.) можуть перебувати ще п'ятеро осіб, повідомляють у прес-службі Держслужби України з НС.

"За оперативними даними, ще під завалами можуть перебувати п'ять осіб, з огляду на кількість прописаних і можливу кількість проживаючих людей у цих квартирах. Пошуково-рятувальні роботи виконуються безперервно і здійснюватимуться до остаточного виявлення осіб, доля яких залишається невідомою", - сказав заступник директора департаменту реагування ДСНС Петро Коротинський на брифінгу в Києві в середу вранці.

Коротинський поінформував, що наразі всіх мешканців виведено з дому, надається необхідна психологічна допомога і вирішується питання про їхнє відселення.

"До проведення пошуково-рятувальних робіт залучено близько 450 осіб і 65 одиниць техніки", - розповів він, зазначивши, що серед залучених також три розрахунки кінологів.

У свою чергу заступник директора департаменту превентивної діяльності Нацполіції України Анатолій Серединський додав, що допомагають у пошуково-рятувальних роботах, а також допомагають забезпечувати порядок навколо аварійного будинку більше ніж 200 правоохоронців - поліцейських і військовослужбовців Національної гвардії.

Раніше ДСНС повідомляла, що о 2:46 28 серпня у м. Дрогобичі на вул. Грушевського, 101, в чотириповерховому чотирипід’їздному житловому будинку стався вибух побутового газу. Внаслідок вибуху сталося руйнування під'їзду з першого до четвертого поверху. Станом на 8:30 загинули двоє людей і сімох госпіталізовано (з них чотирьох дітей).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА