16:30 28.08.2019

На Харківщині напали й побили журналіста телеканалу, Світлична вимагає від правоохоронців розслідувати інцидент

1 хв читати
На Харківщині напали й побили журналіста телеканалу, Світлична вимагає від правоохоронців розслідувати інцидент

 Голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична звернулася до правоохоронних органів з вимогою негайно розслідувати напад і побиття журналіста каналу "112. Україна" Олега Решетняка, що сталися в середу вдень в області.

"Вимагаю вжити всіх заходів відповідно до чинного законодавства та приділити особливу увагу цій ситуації. Винні мають бути покарані", - цитує Світличну прес-служба Харківської ОДА в середу вдень.

Раніше в середу в ефірі каналу "112. Україна" Олег Решетняк повідомив, що на його знімальну групу стався напад, коли вони знімали матеріал про незаконне вирубування столітніх дубів у Харківській області, припинити яке вимагав президент Володимир Зеленський. За словами журналіста, агресивно налаштовані люди заблокували автомобіль, спустили колеса й погрожували самому Решетняку й операторам.

"Усередині залишився водій нашої машини, його мало не перевернули, нам ледве вдалося це трохи зупинити. Зараз повністю спущені колеса, машина заблокована", - сказав Решетняк.

Він повідомив також, що нападники вимагали віддати їм картку з відзнятим матеріалом, вони звинувачували знімальну групу в незаконній зйомці та в тому, що вона заважає їм працювати.

За словами Решетняка, обидві сторони конфлікту викликали поліцію.

Під час прямого включення журналіста на нього напали. Пізніше телеканал повідомив, що Решетняка побили. Йому викликали швидку.

Агентству "Інтерфакс-Україна" поки що не вдалося отримати коментар поліції стосовно інциденту.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА