19:22 28.08.2019

Гройсман побажав наступнику сил, терпіння та удачі

2 хв читати
Гройсман побажав наступнику сил, терпіння та удачі

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман бажає своєму наступнику, який обійме посаду глави українського уряду, успіхів і терпіння.

"Уже зовсім скоро в цей кабінет зайде новий прем’єр, на плечі якого ляже величезна відповідальність – вирішувати, як продовжувати будувати та розвивати країну. Зі свого досвіду розумію, як це непросто - приймати рішення, від яких залежить життя мільйонів людей. Тому хочу побажати своєму наступнику сили, терпіння і удачі. Й головне – успіху. Бо саме від успіху його роботи і роботи нового уряду залежатиме багато в чому успіх України та нормальне життя кожного українця. Особисто для мене це завжди було пріоритетом номер один", - зазначив Гройсман у своєму відеозверненні в середу ввечері.

Він також вважає, що новий уряд "прийматиме країну, яка і стабільна, і розвивається".

"Усе, що зроблено на сьогодні, - це результат роботи й зусиль багатьох-багатьох людей, кожного з вас. І я вдячний усім за нашу спільну небайдужість, спільну роботу, за підтримку та критику, а також за вашу довіру", - додав прем'єр.

Крім того, Гройсман наголосив, що питання децентралізації залишатиметься однією з головних справ у його професійному житті. "У майбутньому важливо не зупинятися, не забувати про людей, які живуть у своїх селищах і містах. Які хочуть мати достатні повноваження і фінансові ресурси. Ми маємо і в подальшому це забезпечувати", - вважає глава уряду.

"Моє служіння Україні не закінчується сьогодні. Я продовжуватиму дбати про успіх нашої великої держави і братиму на себе ту роль, яка буде потрібна, щоб допомогти Україні реалізувати повною мірою свій потенціал", - заявив Гройсман.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА