08:04 30.08.2019

Запорізький облпрокурор заочно оголосив підозру в смертельній ДТП депутату облради Гришину

2 хв читати
Запорізький облпрокурор заочно оголосив підозру в смертельній ДТП депутату облради Гришину

Прокурор Запорізької області Валерій Романов заочно оголосив підозру в скоєнні тяжкого кримінального правопорушення депутату обласної ради, керуючому юридичної фірми Ярославу Гришину, який більше року тому збив автомобілем пішохода на смерть.

Як повідомляє кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", підозру було висунуто в ході сесії Запорізької обласної ради 29 серпня.

За словами прокурора, прокуратура проводить розслідування дорожньо-транспортної пригоди зі смертельними наслідками, що сталася в червні 2018 року. Тоді автомобіль Гришина на смерть збив людину на трасі "Харків-Сімферополь" в районі с.Григорівка Запорізького району.

Романов заявив, що Гришин уникає спілкування зі слідчими, ігноруючи виклики в прокуратуру для проведення слідчих дій. При цьому слідство має достатню доказову базу, яка дає привід говорити про вчинення депутатом обласної ради тяжкого кримінального злочину.

Оскільки Гришин був відсутній на сесії облради, прокурор вручив підозру заступнику на засіданні - в.о. глави Запорізької облради Єгору Семенкову, зазначивши, що, згідно з Кримінально-процесуальним кодексом, в разі відсутності особи повідомлення про підозру вручається за місцем його роботи під розписку.

Під час вручення підозри в сесійній залі однопартієць Гришина по фракції "УКРОП", депутат Михайло Прасолов намагався емоційно перебити виступ облпрокурора; в результаті в конфлікт втрутилася поліція.

27 серпня на сторінці юридичної фірми "Ярослав Гришин і партнери" в Facebook, що спеціалізується на юридичному захисті бізнесу, розміщений пост з інформацією про відкриття офісу цієї фірми в Києві.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Харкові затримали охоронця ТРЦ, який коригував ворожі удари по місту й хотів навести окупантів на базу спецпідрозділу ГУР

У Дніпрі судитимуть організаторів і членів злочинної групи з продажу наркотиків, до якої входили правоохоронці

Харків і прилеглі населені пункти залишилися без цифрового ТБ - Синєгубов

У Литві стартують масштабні маневри німецької армії, в країні одночасно відбуваються ще три великі військові навчання

Унаслідок обстрілів у Покровському районі загинули дві людини, ще одну поранено

Чинного міністра підозрюють у заволодінні державною землею - НАБУ

Імовірність успішного наступу РФ на Харків дуже мала, якщо Україна швидко отримає військову допомогу США, - ISW

Окупанти за добу завдали понад 500 ударів по шести населених пунктах Запорізької області

Дев'ятеро людей постраждали в результаті ворожої атаки "шахедів" Одеси

Сирський обговорив ситуацію на полі бою із литовським колегою

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА