10:51 30.08.2019

ДБР здійснює обшуки в офісі НСТУ в Києві

1 хв читати
ДБР здійснює обшуки в офісі НСТУ в Києві

Державне бюро розслідувань (ДБР) здійснює санкціоновані обшуки в офісі Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ), повідомляє прес-секретар ДБР Анжеліка Іванова.

"Державне бюро розслідувань за оперативного супроводу Служби безпеки України дійсно проводить санкціоновані обшуки в приміщенні ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України", - написала Іванова на своїй сторінці у Facebook у п'ятницю.

Вона зазначила, що слідчі дії проводяться у рамках досудового розслідування кримінального провадження щодо можливих протиправних дій службових осіб НСТУ, а саме зловживання службовим становищем з метою одержання неправомірної вигоди для себе чи інших фізичних або юридичних осіб.

"Обшуки жодним чином не перешкоджають роботі суспільного мовника та проводяться з дотриманням усіх вимог Кримінального процесуального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

У свою чергу прес-служба "UA: Суспільне мовлення" повідомила, що обшуки, зокрема, відбувалися в помешканні голови правління НСТУ Зураба Аласанії.

"Також близько сьомої ранку з обшуком прийшли й у помешкання голови правління "UA: Суспільне мовлення" Зураба Аласанії, і в оселі кількох інших працівників мовника. Наразі нам невідомі підстави для таких слідчих дій", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА