17:00 30.08.2019

У Словаччині поблизу кордону з Україною прикордонники затримали українця-контрабандиста на мотопаратрайку - Держприкордонслужба

1 хв читати
У Словаччині поблизу кордону з Україною прикордонники затримали українця-контрабандиста на мотопаратрайку - Держприкордонслужба

Прикордонники виявили обладнаний для незаконного переміщення контрабандних товарів малий літальний апарат у районі словацького міста Собранце, за декілька кілометрів від українсько-словацького державного кордону, і затримали його пілота-українця, повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

"За інформацією та орієнтирами, наданими військовослужбовцями відділу "Ужгород", співробітникам словацької прикордонної поліції вдалося відшукати місце посадки літального апарату. У районі Собранце, за декілька кілометрів від українсько-словацького кордону, вони виявили мотопаратрайк, облаштований для незаконного переміщення контрабандних товарів. Керував літальним апаратом громадянин України, який і був затриманий", - йдеться в повідомленні прес-служби українського прикордонного відомства в п'ятницю.

Зазначається, що українські прикордонники під час патрулювання держкордону почули шум двигуна. Політ невідомого пристрою також зафіксували тепловізійні комплекси. Не маючи технічних можливостей перешкодити руху літального апарату, українські прикордонники розпочали пошуки місця зльоту і ймовірних пособників правопорушника. Також правоохоронці відразу повідомили про виявлений апарат словацьким колегам.

Здійснюються перевірочні заходи та слідчі дії щодо затриманого і вчиненого ним правопорушення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА