19:31 31.08.2019

Нардеп від "Євросолідарності" Бондар потрапив у ДТП на Житомирщині

1 хв читати
Нардеп від "Євросолідарності" Бондар потрапив у ДТП на Житомирщині

У Житомирській області на 111 км автодороги Київ - Чоп сталася ДТП за участю вантажівки і двох легкових автомобілів, постраждали п'ятеро людей. За інформацією ЗМІ, в результаті аварії травмовано народного депутата від фракції "Європейська солідарність" Михайла Бондара.

Як повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області, попередньо встановлено, що близько 17:50 30 серпня на трасі Київ-Чоп, поблизу м.Коростишів, 25-річний водій "Міцубісі", прямуючи зі столиці, не впорався з керуванням і зіткнувся з вантажівкою "КамАЗ", що їхала попереду. Від удару легковик перекинувся, а його праве переднє колесо від'єдналося від конструкції і потрапило в автомобіль "Фольксваген", що їхав позаду.

В результаті аварії травми різного ступеня складності отримали п'ять осіб - водії "Міцубісі" і "КамАЗу" і три пасажири легковика. Серед травмованих - 43-річний народний депутат, повідомила поліція.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нардеп Бондар в коментарі інтернет-виданню "Zaxid.Net" повідомив, що повертався додому на Львівщину і потрапив у ДТП, у нього забиття.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА