07:32 02.09.2019

У Закарпатській області затримано чоловіка, який влаштував ДТП із трьома постраждалими

2 хв читати
У Закарпатській області затримано чоловіка, який влаштував ДТП із трьома постраждалими

Правоохоронці в Закарпатській області затримали чоловіка, з вини якого напередодні, 31 серпня, сталася дорожньо-транспортна пригода та постраждали три людини, повідомив відділ комунікації Національної поліції області.

"У Берегово п'яний водій "Peugeot" не впорався з керуванням і зіткнувся з припаркованим автомобілем. Травми отримали три місцевих жінки - одна пасажирки і дві мешканки, які перебували на узбіччі дороги. Всіх травмованих доправили до місцевої лікарні. За фактом ДТП розпочато розслідування, водій узятий під варту", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські з'ясували, що 45-річний водій автомобіля "Peugeot", місцевий житель, рухаючись у напрямку вул.Фабрична не врахував дорожньої обстановки та швидкості і зіткнувся з автомобілем "Opel Vectra", припаркованим на узбіччі дороги. В результаті зіткнення постраждали 41-річна пасажирка "Peugeot" і дві місцеві мешканки, 19 та 42 років, які на момент зіткнення перебували неподалік припаркованого автомобіля.

"Усіх травмованих доправили до місцевих медустанов, стан наймолодшої учасниці ДТП важкий, дівчина перебуває в реанімації", - сказано в повідомленні.

Правоохоронці порушили за фактом ДТП кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі наслідки).

"Водія оглянули. За висновком лікаря - чоловік за кермом був у стані алкогольного сп'яніння - 3,3 проміле алкоголю в крові. Транспортні засоби поміщено на спеціальний майданчик відділення поліції. Водій затриманий у порядку статті 208 КПК України", - розповіли в поліції.

У поліції вирішують питання про повідомленні чоловікові підозри і обрання йому запобіжного заходу. У справі призначили низку експертиз, під час яких з'ясують всі обставини ДТП.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба - союзникам: Системи Patriot і SAMP/T потрібні вже сьогодні для порятунку життя людей і економіки

Перші 13 із 60 ветеранів з ампутаційними пораненнями відбули до Берліна для встановлення сучасних інноваційних протезів - мер Києва

Обвинувачений у спробі дати хабар чиновникам "Укргазвидобування" визнав провину, просить перерахувати гроші ЗСУ

ТЧХУ не комунікує з організаціями Червоного Хреста Росії та Білорусі - Доценко

Закон про Товариство Червоного Хреста України треба актуалізувати - Доценко

Польські фермери відновили блокування доріг на прикордонні переходи "Краківець" і "Шегині" - Держприкордонслужба

Доценко: Український Червоний Хрест передає досвід, набутий під час війни, міжнародним партнерам

За час війни Росія зруйнувала і пошкодила понад 20 офісів і складів ТЧХУ - Доценко

Понад 20 загонів швидкого реагування ТЧХУ працюють в Україні - гендиректор Доценко

ВАКС засудив мера Рені до дев'яти років позбавлення волі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА