20:17 02.09.2019

Прокуратура повідомила про підозру другому власнику готелю "Токіо Стар"

2 хв читати
Прокуратура повідомила про підозру другому власнику готелю "Токіо Стар"

Прокуратура Одеської області повідомила про підозру співвласнику готелю "Токіо Стар" за статтею про порушення вимог пожежної безпеки, що спричинило тяжкі наслідки (загинули дев'ять людей).

"Сьогодні, 2 вересня, прокурори обласної прокуратури спільно зі слідчими Головного управління Національної поліції в Одеській області повідомили про підозру другому власнику готелю в порушенні вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель 9 осіб (ч.2 ст.270 КК України)", - повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області в понеділок.

Правоохоронці зазначили, що підозрюваний переховується від органу досудового розслідування, тому було підготовлено клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою, а також про дозвіл на його затримання.

"Досудове розслідування триває", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, в Одесі в ніч на 17 серпня сталася пожежа в готелі "Токіо Стар" на вул. Водопровідна, 1, в результаті чого загинули дев'ятеро людей (вісім людей загинули на місці, ще один - в машині "швидкої допомоги"), 10 людей постраждали.

Станом на полудень 19 серпня правоохоронці ідентифікували особи шести з дев'яти загиблих у результаті пожежі. Серед загиблих - дитина і громадянка Австралії.

18 серпня поліцейські затримали власника готелю "Токіо Стар" Чорного. Він повідомлений про підозру за ч.2 ст.270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило виникнення пожежі, котра призвела до загибелі людей, майнової шкоди в особливо великому розмірі або інших тяжких наслідків) КК України.

Київський районний суд Одеси 20 серпня обрав запобіжний захід Чорному - арешт терміном на 60 діб без права внесення застави.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА