21:45 02.09.2019

Поліція готує підозру секретарю Бориспільської міськради за напад на активіста

2 хв читати
Поліція готує підозру секретарю Бориспільської міськради за напад на активіста

Слідчі готують проект підозри секретареві Бориспільської міської ради Ярославу Годунку за напад 29 серпня на громадського активіста в будівлі міськради.

"Про це поліції стало відомо з соціальних мереж. Після отримання повідомлення до міської ради Борисполя одразу виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила і допитала свідків. У процесуальному порядку вилучила відео з камер спостереження, вивчила його і долучила до матеріалів кримінального провадження", - повідомляє в понеділок прес-служба Головного управління Національної поліції в Київській області.

Наразі тривають усі необхідні і процесуальні слідчі дії з метою документування обставин вчиненого кримінального злочину.

Слідчі подали клопотання до суду з метою отримання тимчасового доступу до медичної документації та подальшого призначення судово-медичної експертизи. "Вона буде призначена після одужання побитого громадянина і визначить тяжкість завданих тілесних ушкоджень", - наголошується в повідомленні.

За даним фактом слідчими розслідується кримінальна провадження за ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Готується проект підозри для подальшого направлення до прокуратури області та оголошення підозри нападнику.

Секретар Бориспільської міськради Годунок став популярним 10 липня, коли президент України Володимир Зеленський вигнав його з зустрічі в Борисполі з місцевою владою і активом Київської області, на якій обговорювалося питання функціонування Бориспільської лікарні.

В ході дискусії секретар Бориспільської міськради Годунок поскаржився, що раніше співзасновниками Бориспільської лікарні були місто і район 50 на 50, а потім глава Бориспільської РДА Олександр Туренко забрав у міста лікарню, і тепер вона не може фінансуватися з міського бюджету.

Зі свого боку Зеленський сказав, що "коли багато кричать, він завжди просить знайти йому в інтернеті щось про людину, яка дуже багато кричить".

"Я тут прочитав - газети, скажіть, це правда чи ні - так, член "Батьківщини", правильно, секретар Бориспільської міської ради, раніше судимий за ч.3 ст. 142 Кримінального кодексу - "розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень" . Ярослав Миколайович. Це Ви?" - запитав президент Годунка.

Після отримання від співрозмовника ствердної відповіді, Зеленський сказав: "Вийдіть звідси. Вийди звідси, розбійник ти! Погано чуєш мене? Я вас питаю, це ви? Вийдіть, будь ласка".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА