09:23 03.09.2019

Сім студентів одного з вишів Києва отруїлися шаурмою і госпіталізовані з гострою кишковою інфекцією

1 хв читати
Сім студентів одного з вишів Києва отруїлися шаурмою і госпіталізовані з гострою кишковою інфекцією

До поліції Києва від лікарів близько 22:00 понеділка надійшла інформація про госпіталізацію з отруєнням сімох осіб - студентів одного зі столичних вишів, які повідомили, що купували шаурму в одному кіоску, внаслідок чого правоохоронці проводять перевірку зазначеної торговельної точки.

"Протягом останньої години зі служби 103 правоохоронці почали отримувати інформацію про госпіталізацію з гострою кишковою інфекцією до лікарняних закладів студентів одного з вишів. Молоді люди пояснили лікарям, що купували шаурму в кіоску на вулиці Борщагівській (Солом'янський і Шевченківський райони Києва - ІФ)", - повідомляє відділ комунікації поліції Києва на сторінці в соцмережі Facebook.

Поліцейські почали відпрацьовувати інформацію про отруєння шаурмою. На місце події направили слідчо-оперативну групу. Після проведення першочергової перевірки слідчі Солом'янського управління поліції визначаться з правовою кваліфікацією події.

В інформації столичного главку поліції не уточнюється, студенти якого саме вишу отруїлися, а також точне розташування кіоску, проте до вул. Борщагівської безпосередньо прилягає Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут ім. І.Сікорського" (КПІ). Також неподалік цієї вулиці починається територія Національного авіаційного університету (НАУ).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА