07:20 04.09.2019

Трамп оголосив про введення режиму НС в штаті Північна Кароліна в зв'язку з ураганом

1 хв читати
Трамп оголосив про введення режиму НС в штаті Північна Кароліна в зв'язку з ураганом

Президент США Дональд Трамп розпорядився ввести режим надзвичайної ситуації в штаті Північна Кароліна в зв'язку з ураганом "Доріан", повідомив Білий дім.

Трамп уповноважив Міністерство внутрішньої безпеки, Федеральне агентство з надзвичайних ситуацій (FEMA), координувати зусилля з надання допомоги місцевій владі та населенню в разі стихійного лиха.

Зокрема, FEMA уповноважена виявляти і надавати на свій розсуд обладнання та ресурси, необхідні для пом'якшення наслідків надзвичайної ситуації.

Раніше Трамп написав у своєму Twitter, що провів бесіду з сенатором Томом Тіллісом, що представляє штат, який звернувся до нього по допомогу на випадок урагану, зазначивши, що сказав законодавцю: "Сподіваюся, вона вам не знадобиться".

За інформацією американського національного центру зі спостереження за ураганами, "Доріан" ослаб до третьої категорії, але продовжує залишатися потужним.

Як повідомлялося, на Багамах від "Доріана" загинули семеро людей.

Прем'єр-міністр Багамських островів Губерт Мінніс, виступаючи перед журналістами в штаб-квартирі Національного агентства з надзвичайних ситуацій, поінформував, що ураган завдав серйозної шкоди двом великим островам - Абако і Великий Багама.

Він додав, що місто Марш-Харбор на острові Абако практично спустошене: від стихії постраждали понад 60% будинків.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА