07:38 04.09.2019

У Харкові затримано двох підозрюваних у розбійному нападі на провізора

2 хв читати
У Харкові затримано двох підозрюваних у розбійному нападі на провізора

Двоє місцевих жителів (24 і 40 років), які раніше мали проблеми з законом, затримані в Харкові за підозрою в розбійному нападі на провізора фармацевтичної компанії; слідство вживає заходів, щоб встановити місце знаходження третього нападника.

"Один з них - раніше судимий і зараз знаходиться на випробувальному терміні. Інший - поки є підозрюваним у кримінальному провадженні за ч.4 ст.190 (шахрайство - ІФ), ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами - ІФ) КК України. На початку серпня цього року Харківська місцева прокуратура № 4 затвердила йому повідомлення про підозру і наполягала на взятті під варту. Однак суд відпустив його під домашній арешт", - повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

Напад на провізора стався вдень у понеділок. За попередніми даними слідства, нападники подзвонили в двері квартири, де жив потерпілий. Коли чоловік відкрив, його одразу ж ударили по голові і заштовхали в приміщення. Троє нападників, двоє з яких були в балаклавах, зв'язали господаря житла, били його і вимагали сказати, де він ховає заощадження. Коли чоловік відмовився відповідати, розбійники почали різати йому ножем руки і пальці. Під тиском потерпілий розповів їм, де зберігає гроші. Нападники забрали в нього понад 10 тис. дол. і ювелірні вироби і намагалися втекти.

Але шум у квартирі почули сусіди провізора і одразу ж викликали поліцію. Правоохоронцям вдалося затримати по "гарячих слідах" двох нападників. У них було виявлено та вилучено рукавички, балаклаву, багатофункціональний ніж, металеву палку, прикраси і частину грошей. Прокуратура клопотатиме про обрання їм запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою без встановлення застави.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст.187 (розбій) КК України. Харківська місцева прокуратура № 4 процесуально керує в кримінальному провадженні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА