19:32 04.09.2019

Підгрупа ТКГ домовилася про подальше відновлення стійкого мобільного зв'язку на всьому Донбасі - прес-секретар Кучми

1 хв читати
Підгрупа ТКГ домовилася про подальше відновлення стійкого мобільного зв'язку на всьому Донбасі - прес-секретар Кучми

Соціально-економічна підгрупа Тристоронньої контактної групи (ТКГ) з урегулювання ситуації на Донбасі в середу в Мінську домовилася про подальше відновлення стійкого мобільного зв'язку на всій території регіону, повідомляє прес-секретар другого президента України, представника України в ТКГ Леоніда Кучми Дарка Оліфер.

"У соціально-економічній підгрупі досягнуто домовленості щодо подальшого відновлення стійкого мобільного зв'язку на всій території Донбасу, якого потребують мирні жителі по обидва боки лінії зіткнення", - написала Оліфер на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу ввечері.

Вона також повідомила, що окремо йшлося про повернення державної та приватної української власності на території окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО).

"Погоджено, що під час наступного засідання підгрупи буде розглянуто окремий приклад підприємства, яке підлягає поверненню українському власникові, - хлібозаводу", - додала Оліфер.

Крім цього, написала прес-секретар Кучми, в гуманітарній підгрупі ТКГ триває робота зі звільнення утримуваних осіб.

"Розпочато ремонт моста в Станиці Луганській (Луганська обл. - ІФ). Аби роботи було завершено до кінця осені, українські мостобудівники готові працювати над його відновленням цілодобово та без вихідних. Наголошуємо: весь процес ремонту мостового переходу має бути повністю деполітизовано", - написала також Оліфер.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА