07:09 06.09.2019

У Хмельницькій області затримано групу "закладчиків", вилучено наркотики і зброю

2 хв читати
У Хмельницькій області затримано групу "закладчиків", вилучено наркотики і зброю

Хмельницькі поліцейські затримали групу "закладчиків", які брали замовлення інтернетом, у них вилучили близько 10 кг наркотиків і наркотичних засобів, а також прилади для виготовлення наркотиків, зброю і патрони, повідомили в прес-службі поліції Хмельницької області.

"4 вересня, під час чергового збуту наркотиків співробітниками управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчим управлінням ГУНП в Хмельницькій області, Ярмолинецьким відділом поліції, співробітниками СБУ із залученням бійців спецпідрозділу "КОРД" і при процесуальному керівництві прокуратури затримали групу наркоділків", - йдеться в повідомленні на сторінці департаменту "Корпус оперативно-раптової дії" Національної поліції України в Фейсбук у четвер.

В інформації повідомляється, що до складу групи входило двоє людей: 36-річний хмельничанин і 25-річний житель Ярмолинецького району. Поширення наркотиків вони здійснювали методом "закладок". Замовлення брали через інтернет-месенджер, а оплату клієнти здійснювали за допомогою електронного гаманця.

Під час обшуків за місцем проживання зловмисників співробітники поліції вилучили близько 7 кг марихуани, понад 100 рослин конопель, 1,5 кг прекурсорів, амфетамін, екстазі, солі тощо., а також прилади для виготовлення наркотиків, зброю і патрони.

Зловмисників затримали в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ст.311 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів) та ст.313 (Викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства) КК України.

Слідчі дії тривають. Вирішується питання про оголошення затриманим підозри і обрання запобіжного заходу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Боррель: Сподіваюся, вже в понеділок будуть конкретні рішення надати Україні засоби ППО, зокрема Patriot

Громадяни Словаччини зібрали майже EUR2 млн на закупівлю снарядів для України методом краудфандингу - ЗМІ

Унаслідок артилерійського обстрілу в Куцурубській громаді загинула жінка, поранені чоловік і підліток

Росія вбила українських дітей у Дніпрі, ми могли запобігти цьому, але не змогли - глава МЗС Естонії

РФ атакувала Одещину ракетами, пошкоджено припортову інфраструктуру, постраждала людина - Кіпер

Блінкен вважає лише питанням часу використання заморожених активів РФ для України

Діти не повинні гинути від авіаударів у сучасній Європі, ми маємо захистити їх надійним повітряним щитом - Кулеба

В ООН відреагували на ракетний удар РФ по Дніпру: Ці атаки є прикладом зневаги до людського життя і заслуговують на осуд

У Львові викрили лікарку, яка за гроші встановлювала інвалідність військовозобов'язаним - ДБР

Жителя Миколаївщини, який шпигував для ворога за Силами оборони, засуджено до 15 років в'язниці

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА