07:32 09.09.2019

У Києві затримали чоловіка, який повідомив про замінування станції метро "Почайна"

1 хв читати
У Києві затримали чоловіка, який повідомив про замінування станції метро "Почайна"

Жителя Києва затримали за неправдиве повідомлення про замінування станції метро "Почайна", повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Вчора до поліції надійшло повідомлення про закладену вибухівку на станції метро "Почайна". На місце події негайно виїхали фахівці вибухотехніки, слідчо-оперативна група, кінологи з собакою і пожежні. Фахівці провели огляд і не виявили вибухонебезпечних речовин або предметів", - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті Нацполіції в місті Києві.

Мінером виявився 56 річний житель Києва.

"Чоловік пояснив свій вчинок тим, що в касі метро йому не продали жетон, оскільки у нього не вистачало грошей. Таким чином правопорушник вирішив помститися працівникам метрополітену і "замінував" об'єкт. При цьому, чоловік перебував у стані сп'яніння і спостерігав за діями представників екстрених служб, які прибули на виклик про замінування", - розповіли в поліції.

У поліції також повідомили, що за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України.

Чоловікові загрожує до шести років позбавлення волі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА