10:06 10.09.2019

Форум YES збере в Києві понад 400 учасників із 26 країн

3 хв читати
Форум YES збере в Києві понад 400 учасників із 26 країн

 16-та Щорічна зустріч Ялтинської європейської стратегії (YES), яка відбудеться в Києві 12-14 вересня, буде присвячена темі "Щастя зараз. Нові підходи для світу в кризі" і збере понад 400 провідних політиків, дипломатів, бізнесменів, громадських активістів та експертів із 26 країн.

Як повідомляє прес-служба YES, конференція організована Ялтинською європейською стратегією в партнерстві з Фондом Віктора Пінчука і відбудеться в Мистецькому арсеналі.

"Форум буде присвячений темі державного управління заради щастя, зокрема аналізу основних проблем сьогодення, пов'язаних з цим. (...) Особливу увагу буде приділено ключовим глобальним викликам сьогодення й пошуку шляхів до їх вирішення за допомогою державного управління заради щастя. На зустрічі YES буде представлено результати нового всесвітнього дослідження на тему щастя та державного управління", - йдеться в повідомленні.

Очікується, що конференція також дасть учасникам усебічне уявлення про Україну після президентських і парламентських виборів: які основні завдання стоять перед новим керівництвом, які шляхи їх вирішення передбачені і хто саме цим займатиметься.

"Для українського народу зміни стають рецептом від хвороб минулого й девізом майбутнього. Отже, це дуже гарна ідея обговорити глобальні зміни тут, у Києві. Це те, чим протягом 15 років займається YES, надаючи платформу для обговорення майбутнього Європи та світу. Ми твердо віримо, що найкращий спосіб передбачити зміни - це реалізувати їх. У сприянні цьому й полягають місія та завдання YES", - сказав голова наглядової ради YES, президент Польщі (1995-2005 рр.) Александр Квасневський.

Планується також обговорення учасниками форуму змін в Україні та світі, а також шляхів подальшого розвитку. "Перед нами величезні виклики - глобальна конкуренція між Китаєм і Заходом, технологічні перетворення, нерівність, екологічна криза та безпекові ризики. Але де та головна сила, яка скеровує й рухає нас вперед? Ми поговоримо про це з найкращими умами світу під час унікального мозкового штурму в одному з найцікавіших місць Європи, столиці України, Києві", - зазначив засновник і член наглядової ради YES Віктор Пінчук.

Як повідомлялося, 16-та щорічна зустріч YES відбудеться 12-14 вересня в Києві, у рамках заходу відбудеться Форум регіональних державних службовців та Форум молодих лідерів. Раніше анонсувалася участь в обох форумах понад 100 представників місцевих органів виконавчої влади, депутатів місцевих рад і громадських активістів, а також більше ніж 100 студентів і молоді лідери з усіх регіонів України.

YES - провідний форум, на якому обговорюють європейське майбутнє України в глобальному контексті. YES сприяє розвитку нових ідей, налагоджує зв'язки України з міжнародними партнерами і підтримує сили, які виступають за зміни в Україні.

YES заснував у 2004 році бізнесмен Віктор Пінчук.

Із 2004 до 2013 року щорічні зустрічі YES відбувалися в Лівадійському палаці в Ялті. Після тимчасової окупації Криму Російською Федерацією зустрічі перенесено до Києва.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА