10:31 10.09.2019

Порошенко знову не прибув до ДБР, адвокат приніс його свідчення

1 хв читати
Порошенко знову не прибув до ДБР, адвокат приніс його свідчення

П'ятий президент України, народний депутат (фракція "Європейська солідарність") Петро Порошенко у вівторок уранці знову не прийшов на допит до Державного бюро розслідувань (ДБР), адвокат Ігор Головань приніс його свідчення.

"ДБР чомусь не враховує календаря пленарних засідань Верховної Ради... вони мають розуміти, що робота парламенту - це поважна причина неявки на допит", - сказав адвокат Головань журналістам у вівторок у ДБР.

Він зазначив, що приніс письмові свідчення Порошенка, але не уточнив, у якій справі.

"Сьогодні ми подали власноручні свідчення Петра Олексійовича Порошенка в тому провадженні, в якому його викликали", - сказав адвокат.

При цьому Головань наголосив, що ці свідчення оприлюднено в ЗМІ, і, вивчивши їх, можна переконатися, що "за цими провадженнями нічого немає".

Як повідомлялося, 6 вересня Порошенко не прийшов на допит до ДБР, за словами адвоката, через те, що повістку на слідчі дії було вручено несвоєчасно.

Директор ДБР Роман Труба тоді повідомив, що Порошенка викликали до бюро для отримання свідчень у кримінальному провадженні щодо можливого втручання в діяльність суддів Окружного адміністративного суду Києва (ОАСК).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА