12:07 11.09.2019

Прокуратура повідомила про підозру старшому адміністратору готелю "Токіо Стар", де внаслідок пожежі загинули дев'ять людей

1 хв читати
Прокуратура повідомила про підозру старшому адміністратору готелю "Токіо Стар", де внаслідок пожежі загинули дев'ять людей

Прокуратура Одеської області повідомила про підозру старшому адміністратору готелю "Токіо Стар" за статтею про порушення вимог пожежної безпеки, що спричинило тяжкі наслідки (загинули дев'ять осіб).

"Прокурори прокуратури Одеської області спільно із слідчими Головного управління Нацполіції в області відповідно до вимог закону повідомили про підозру старшому адміністратору готелю "Токіо Стар" у порушенні правил пожежної безпеки, що спричинило загибель людей (ч. 2 ст. 270 КК України)", - йдеться в повідомленні.

За даними розслідування, до функціональних обов'язків старшого адміністратора входило вирішення також питань, пов'язаних із пожежною безпекою готелю. Правоохоронці з'ясували, що готель працював із грубим порушенням вимог пожежної безпеки.

Як повідомлялося, в Одесі в ніч на 17 серпня сталася пожежа в готелі "Токіо Стар" на вул. Водопровідній, 1, унаслідок чого загинули дев'ять людей (восьмеро загинули на місці, ще один - у машині швидкої допомоги), 10 осіб постраждали.

18 серпня поліцейські затримали власника готелю "Токіо Стар" Вадима Чорного. Йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило виникнення пожежі, яка призвела до загибелі людей, майнової шкоди в особливо великому розмірі або інших тяжких наслідків) КК України.

Київський районний суд Одеси 20 серпня обрав запобіжний захід Чорному - арешт терміном на 60 діб без права внесення застави.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА